17 d’octubre del 2012

Triplet als Premis C@ts!!


No, no es tracta de cap déjà vu, ni se'ns ha anat la castanya repetint un post anteriorment escrit. Estem parlant d'uns altres premis i és que si fa deu dies els Quaderns de bitàcola eren premiats com el millor bloc personal de "Turisme i viatges" del 2012 als Premis Blocs Catalunya, ara hem estat reconeguts (i per triple partida) als Premis C@ts. La veritat, ni nosaltres mateixos ens ho acabem de creure!

 

Aquest diumenge es va celebrar la Gran gala virtual dels Premis C@ts 2012, uns premis de caràcter popular que tenen per objectiu donar a conèixer i reconèixer els millors blocs escrits en català de l'any. Uns premis creat pels propis blocaires.

Nosaltres estàvem nominats en tres categories: Bloc Revelació, Catalans al món i Aficions. La nostra sorpresa va ser que vam guanyar el 1er premi en cadasquna d'aquestes categories! Ja us podeu imaginar! Estem encara saltant d’alegria, és increïble!!!

La nit va ser emocionant i ens va fer especial il·lusió rebre el premi de mans dels presentadors de la gala, en el nostre cas: el Porquet, l'Assumpta i el Sr. Tinc, tots ells blocaires de renom. Hem de dir també que la competència era dura i que gràcies als C@ts hem descobert petites grans joies de la blocosfera catalana que a partir d'ara seguirem d'a prop. No els podem esmentar tots, però no volem deixar passar l'ocasió de recomanar els blocs amb els que vam compartir nervis a la final: Àtoms i lletres, Coses de Barcelona, Dietari de sensacions, El racó de sa lluna, Fent punyetes, BloGuejat, Coses de la vida, In varietate concordia, Tobuushi_blog, Adverbia, He omplert la banyera d'aigua freda, La línia de Wallace, The daily avalanche i El porquet de Sant Antoni (que a part de pujar a l'escenari per fer de presentador, també ho ha fet per recollir tres premis).

Des d’aquí agraïm a la organització dels Premis C@ts la seva iniciativa per difondre i promoure els blocs en llengua catalana i els felicitem per la gran acollida que han tingut des de l’any 2008. La Gala Virtual en directe va ser molt dinàmica i emocionant! Es nota que la blocosfera catalana està creixent i gaudeix de molt bona salut: el munt de blocaires escrivint comentaris mentre es desenvolupava la gala és un gran subidón!!!

Finalment volem recordar que reconeixements com aquests només s’aconsegueixen gràcies a vosaltres, els nostres lectors, que ens seguiu en els nostres viatges i que ens doneu el vostre suport. Així que, ja sabeu, aquests també són vostres!!!

MOLTES GRÀCIES!!!




17 comentaris :

Babyboom ha dit...

Felicitats i enhorabona pels tres premis, quins cracks!!! Una abraçada!!! ;-)

Quaderns de bitàcola ha dit...

Moltes gràcies babyboom!! Això no passa cada dia, pròximament ho celebrarem amb una sorpresa!:)

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!! us ho mereixeu! hi ha pocs blocs tan documentats.
Sil.

Quaderns de bitàcola ha dit...

Gràcies Sil per les teves paraules, és un honor!

Ibana ha dit...

Moltes felicitats, de nou!
Aviat no us deixaran participar als premis que els acapareu tots! ;P
Fora bromes, són el reflex de la feina ben feta i un impuls a continuar així!

Quaderns de bitàcola ha dit...

T'ho agraim molt Ibana! i aprofitem des d'aquí per recomanar el teu bloc: http://viatgesambcartabo.com/ ,un bloc de viatges i arquitectura o arquitectura de viatges molt interessant i ben fet! :)

milcamins ha dit...

Era la primera vegada que sabía d'aquests premis i els votava, i em va fer prou gràcia veure premiats alguns dels blocs que vaig votar i que desconeixía.

Moltíssimes felicitats, Cèlia i Enric. Dissabte farem la primera de totes les celebracions!

Petons!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Gràcies de nou Mercè!! ja saps que estem molt contents per tot plegat, hi han molts bons blocs amb els que hem compartit guardó i aquest reconeixement ens afalaga. Tens part de culpa...:)

Pots comptar que ho celebrarem!
Una abraçada!

Anònim ha dit...

Moltíssimes felicitats Cèlia i Enric! Quina passada la ratxa que porteu. Espero que gaudiu plenament d'aquest plaer immens que és que altres et reconeguin la feina realment ben feta. Us ho mereixeu.

Manel i Mireia

Quaderns de bitàcola ha dit...

Ostres, que ens fareu sortir els colors!! no estem acustomats a rebre tantes felicitacions en poc temps, però ens omple d'alegria veure que tenim el carinyo de tanta gent! moltes gràcies!

Anònim ha dit...

Tranquils ja va be que de tant en tant un no hi capigui en el seu propi cos.... Amb l'auto estima tant amunt haureu de vigilar quan baixeu del nuvol!

Manel

Viatge per Catalunya ha dit...

Triple reconeixement a una feina que val per tres, sou els millors. Dóna gust veure que la comunitat blocaire catalana recompensa les hores passades, amb gust, a l'ordinador -o al mòbil, o a l'iPad- per descriure experiències tant interessant. No deixeu de publicar articles!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Gràcies company de guardó! El teu bloc sí que és original, viatjant per Catalunya retratant tots els cartells dels pobles a bord d'un cotxe de més de 25 anys!! no hi ha res semblant! ;)

Roser Goula ha dit...

Moltes felicitats, moltes felicitats i, un tercer cop, moltes felicitats! Sembla que la blogosfera catalana es mou bé i això m'està animant a traduir el meu bloc al català, simplement perquè em ve de gust. Gràcies per participar al sorteig de l'ampolla de Rioja i molta sort ;)

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Roser! Gràcies, estem molt contents! segur que el teu bloc escrit en català hagués tingut molt números de quanyar, a veure si pel proper any!
A veure si ens podem prendre una copeta amb tu!:)

Jose i Olga ha dit...

Quina passssssssada....Moltes felicitats!!!!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Jose, hola Olga!! gràcies, sabeu que teniu part de culpa...esteu molt atents al blog en els propers dies...hi haurà una sorpresa...!
Petons a tots!

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law