12 d’agost del 2012

Marxem!


Sembla que va ser ahir però ja fa més de cinc mesos que vam tornar de la nostra volta al món i ja tenim ganes de tornar a marxar ben lluny!

El dia a dia se'ns ha fet una mica monòton i ens hem cansat de tenir totes les comoditats que t'ofereix el fet d'estar a casa teva: un llit tou, un sofà, una tele, una dutxa amb aigua calenta, aire condicionat a l'estiu, menjar el que et ve de gust... Volem sentir un altre cop l'adrenalina del viatger! Tenir la incertesa del següent destí, passar hores anxovats en qualsevol autobús local, dormir dur ben acompanyats per tots els insectes existents i per existir, passar calor i suar la samarreta fins a deixar-la ben xopa, veure tot d'escarabats pel terra mentre menges en una paradeta al carrer... Oh! Quina nostàlgia!

La nostra motxilla, amb les banderes dels països de la volta al món.

Ha arribat l'hora de tornar a agafar les motxilles! Demà tornem a agafar l'avió! Finalment ja ha arribat altre cop l'hora de marxar!

Aquest cop anirem fins a terres mongoles però abans passarem per Xina, amb qui tenim un compte pendent... Ja fa tres anys que vam visitar el gegant asiàtic i vam estar a Beijing, Guilin i Yangshuo, en ruta cap al Tibet. De fet, aquesta vegada aprofitarem per visitar nous llocs (segurament Xi'an i Shangai) i tornarem a Beijing per visitar la Ciutat Prohibida, una de les icones més importants de la Xina que no vam poder visitar anteriorment perquè justament el dia que hi vam anar, el nostre darrer dia a la Xina concretament, estava tancada al públic amb motiu de l'Assamblea del Partit Comunista xinès (una reunió que se celebra cada quatre anys, quina mala sort vam tenir!). Ens traurem l'espina que teníem clavada! O potser es veritat que per a nosaltres està prohibida aquesta ciutat?

Després de saldar comptes pendents, saltarem a Mongòlia per fer una ruta d'uns quinze dies per l'estepa central del país i pel desert del Gobi. Recorrerem amb cotxe llocs de pel·lícula, dormirem amb famílies en iurtes, galoparem a cavall per paisatges infinits i pescarem (o intentarem pescar) per variar una mica la dieta del te amb mantega de iak. Trepitjarem les terres que van ser el bressol de l'imperi més gran del món, l'imperi mongol de Genguis Khan!

Ens acompanyeu a través del bloc?

5 comentaris :

Anònim ha dit...

Buff, cinc mesos sense viatgar, quin càstic!!, bé, molta enveja un altre cop, us seguirem virtualment, of course.
Com sempre, que gaudiu molt de l'experiencia.

Alberto

Laura Córdoba ha dit...

Molt bon viatje!
Celia, acabo de escuchar la entrevista de radio y has estado genial! Una voz muy dulce y,...pero que bien te explicas!
Hasta pronto!

Helena ha dit...

Me alegro un montón de esta nueva aventura. Por supuesto que iremos siguiendo vuestros pasos.
Ahora... ¡a disfrutar mucho de este pedazo viaje!
Un saludo

Quaderns de bitàcola ha dit...

Gràcies amics!
Aviat tindreu notícies nostres!
A Xina és molt complicat accedir a blogger, facebook i d'altres, però a poc que puguem us expliquem!

milcamins ha dit...

Eiiiii, m'assabento que ja sou camí a Mongòlia!! Aniré seguint les passes al vostre costat.

Bon viatge!!

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law