27 de maig del 2014

Entrevistes viatgeres: Juanjo


Ja fa un temps vam conèixer a en Juanjo, gràcies al "Congrés de bloggers Volta al món" que es va celebrar a Barcelona i en el qual més tard nosaltres vam participar en la 2º edició. Des d'aquell moment vam veure que ens unia la mateixa il·lusió: voltar pel món durant uns mesos per viure la vida!. L'any 2009-2010 en Juanjo va estar durant nou mesos donant la volta al món i va conèixer països tan llunyans com Austràlia, Samoa, Indonèsia o Filipines, un gran viatge que només va ser l'inici de molts altres més. Casualment, l'estiu de 2013 vam coincidir amb ell a Guatemala i Mèxic; vam veure junts el meravellós llac Atitlán i vam estar amb els zapatistes de l'EZLN a Chiapas (Mèxic), un somni que teníem des dels nostres temps adolescents, una gran experiència compartida que quedarà per sempre en el record.




Com definiríem en Juanjo? és d'aquelles persones que només conèixer-lo transmet un positivisme contagiós; en fi, bon rotllo a tope! De caràcter curiós i aventurer, viu les coses intensament, somia despert i té sempre en ment un proper viatge. Ell sempre veu les possibilitats en qualsevol lloc i està disposat a menjar-se el món, sap aprofitar els problemes que li planteja la vida per construir nous somni. Apart de viatjar també té altres hobbies, com el running, el ioga, la fotografia, el vi...I sobretot ser amic dels seus amics.

Un apunt curiós sobre ell és que dins de casa seva té una barca de Bali, Sí, has llegit bé, una barca meravellosa sencera d'uns dos metres i mig que ha adaptat com a moble-taula. Un símptoma de ser un viatger empedreït!


L'entrevista






Perfil viatger


Quants països has visitat? 44, només un 14% del nostre món.
    Pes habitual de la teva motxilla? Sempre són dos: la petita (25l.) uns 12 kg, la gran (65l) uns 16 Kg, després d'haver-les fet 16 cops!
      El darrer viatge? De tornada a casa meva.

        La propera destinació? Myanmar, o qui sap... una altra volta al món, o cap al sostre del món.

        El destí favorit (ciutat o país)? Indonèsia, Índia, Nova Zelanda... N'hi han molts!
          Un viatge somiat que et quedi pendent? Japó / Illa de Pasqua.
            Un racó especial prop de casa? La meva terrassa, sol o ben acompanyat amb una copa de vi, és un santuari d'energia.
              Si poguessis fer un viatge en el temps, on aniries? A Nova Zelanda, terra del gran núvol blanc, als poblats polinesis... tinc mig cos tatuat en la seva llengua així que, per destí, li pertanyo.
                Una lectura per un trajecte llarg? "Maldito Karma", "El quinto mundo", en general narrativa històrica

                Música per escoltar mentre viatges? La música del país o una emissora de ràdio local. Travis, The XX, The Killers, Ben Howard, The Temper Trap, U2, depèn de l'estat anímic a aconseguir.
                  Una pel·lícula que et faci viatjar? Agua, Fuego y Tierra de Deepa Metha, Jeux, Diarios de motocicleta, Lost in Traslation, Hacias, Into the Wild, Once…




                    T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

                      2 comentaris :

                      Estem de Vacances ha dit...

                      Boníssima l'entrevista! jajajaja.... ens quedem amb les tomes falses, el bon rotllo d'en Juanjo s'encomana, quin crack!

                      Quaderns de bitàcola ha dit...

                      Hola parella! Nosaltres també hem rigut molt editant-la, ja ja! Impressionant el Juanjo! :-)

                       
                      Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
                      cookie law