12 de gener del 2016

Visita els imprescindibles de Nova York amb la City Pass


Fer un viatge a Nova York és un dels somnis que teníem des de que érem petits i a dia d'avui podem dir que tenim la sort d'haver estat ja tres vegades a "la ciutat que mai dorm". Què tindrà nova York que fa que vulguis tornar-hi? Segurament és la seva vida cosmopolita, la seva diversitat i oferta cultural que fa que la nostra atracció per aquesta ciutat vagi en augment. Per això avui us volem donar un consell per a que si aneu a Nova York per primera vegada pugueu gaudir-la al màxim veient totes les atraccions possibles. Nosaltres vam utilitzar la New York City Pass, a continuació t'expliquem de què tracta:


New York


Què és la ‪City Pass‬‬?


Un quadernet que dóna accés a 6 de les atraccions turístiques més importants de Nova York i que té un descompte d'un 40% respecte al preu de les entrades. I sense necessitat de fer cues!
Es pot utilitzar en un plaç de 9 dies a partir de visitar la primera atracció turística, on et treuen el 1er cupó i es poden comprar a través de la web oficial: de CityPASS  o NYC: The Official Guide, l'Oficina de Turisme de Nova York.


City Pass



Quines atraccions inclou la City Pass?
  • Pujar a dalt de l'Empire State Building.
  • Museu Metropolità d'Art.
  • Museu d'Història Natural.
  • MOMA (Museu d'Art Modern).
  • Pujar al Top of the Rock o bé entrada al museu Guggenhein.
  • Creuer per l'Estàtua de la Llibertat i Ellis Island o bé el Creuer Circle Line.

Des de la pàgina oficial de la City Pass podreu veure informació detallada de cadascun d'aquests llocs.


Per què la recomanem?

Bàsicament perquè ens estalviem diners: si sumem el preu de totes les atraccions que inclou el City Pass el resultat és molt més elevat que el preu d'aquesta. Només fem un pagament quan obtenim la targeta, així després ja no haurem de pagar cada vegada que anem a visitar una atracció.

Una altra bona raó per comprar la City Pass és que evitaràs cues al comprar els tiquets en cada lloc, tot i que haureu de fer cues per a la seguretat en alguns recintes o edificis més coneguts, com per exemple el Rockefeller Center o l'Empire State Building. Una vegada superat el control de la seguretat de l'edifici estalviaràs molt temps, ja que no hauràs d'adquirir l'entrada.

El gran avantatge que té la targeta és que ens permet utilitzar-la fins a 9 dies per visitar les 6 atraccions que hem esmentat abans.


Nueva York, Nova York


Com reservar la City Pass?

La nostra recomanació és que la reserveu online a través de la web oficial de City Pass Nova York.
Si estàs pensant anar a Nova York la City Pass és un molt bona opció per estalviar-te uns calerons. Quina serà la teva primera visita...? :)


T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

     
    Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
    cookie law