19 d’abril del 2016

Per aquest Sant Jordi: "Experiències de viatge"


En les darreres setmanes no parem de rebre bones notícies. Si fa tot just un mes s'iniciava la gira 2016 de la nostra exposició fotogràfica "Retorn als orígens: viatge a la vall de l'Omo" i el passat cap de setmana rebíem el Premi Vila de Lloret al millor post turístic, avui us comuniquem que per aquest Sant Jordi es publicarà el llibre "Experiències de viatge", un llibre col·laboratiu en el que tenim el plaer de participar amb un dels seus capítols.

44 autors, 51 relats i tot un món per descobrir. Aquesta és la carta de presentació d'un llibre il·lustrat de 386 pàgines forjat a partir d’experiències diverses tant per la destinació com per la forma de viatjar, moure’s, dormir, compartir. Un llibre publicat per Nova Casa Editorial i escrit per viatgers de parla catalana que té per vocació animar a que la gent conegui món i contagiar al lector la passió d’aprendre d’altres formes de vida, paisatges i persones.

Nosaltres hi participem amb les tres experiències que més ens van impactar del nostre viatge a Vanuatu, sens dubte un dels països que més ens ha impactat. Tenim ganes ja de llegir els relats dels altres autors, alguns vells coneguts als que hem tingut el plaer d'entrevistar en el nostre blog, com la Mariló, el Jordi Canal, els Companys de Viatge i els Mic Mic.


T'interessa comprar el llibre?

Vols ser dels primers en tenir-lo i rebre'l còmodament a casa?
Clica a la imatge que tens a sota i adquireix el teu exemplar d'"Experiències de viatge". L'enviament és gratuït.

2 comentaris :

Estefania ha dit...

Doncs us torno a felicitar nois!!! nomes us faltava un llibre...

Petons i Bona Diada de Sant Jordi!!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Moltíssimes gràcies Estefania! Que tinguis un bon Sant jordi!

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law