23 d’octubre del 2014

T'agradaria explicar les teves experiències viatgeres? Aquesta és la teva!


Avui tenim una bona notícia per tu. Si t'agrada viatjar i, a part de llegir sobre els viatges dels altres, també t'agradaria compartir el teu: aquesta és la teva!

Nova Casa Editorial comença a fer camí i una de les seves línies editorials serà una col·lecció de llibres en català. Una iniciativa que aplaudim i que considerem que ajudarà a cobrir una de les mancances temàtiques de llibres en català. Per estrenar la col·lecció s'ha plantejat un llibre col·laboratiu, fet per diversos viatgers. Hi ha millor iniciativa possible?


A Bagan (Myanmar) amb la Swan, a qui li vam regalar un llibre i la vam fer la nena més feliç del món


Per fer realitat aquest llibre cerquen la col·laboració de viatgers que vulguin participar explicant alguna de les experiències que han viscut viatjant. Entre les rebudes triaran les millors perquè formin part d'aquest llibre. 

Els interessa focalitzar l'experiència sobre un territori o regió, fins i tot podria ser una ciutat. Si la teva experiència transcorre per diversos països, pots seleccionar una part. L’extensió mínima i màxima de les experiències ha d’oscil·lar entre 500 i 3000 paraules. Si t'interessa, aquí podràs trobar més informació sobre les condicions, consells de redacció i l'adreça on enviar el relat.

Oportunitats com aquestes passen pocs cops. Nosaltres hi participarem... I tu? deixaràs passar aquesta oportunitat? ;)


T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

3 comentaris :

Estefania ha dit...

Hola de nou!

Es que fa setmanes no faig comentaris i m'estic posant al dia... com vosaltres tambe dieu una iniciativa interessant i original per part d'aquesta casa editorial, m'ho pensare lo de participar... encara que fa temps no faig un viatge prou interessant com per participar en aquesta edicio col.laborativa pero m'encantaria!!!

Estefania ha dit...

Disculpeu!

A l'anterior post m'he descuidat.... m'ha agradat especialment la foto d'aquest post!!!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Estefania! Moltes gràcies! Segur que tens alguna experiència que recordes especialment i digna de ser explicada. Endavant! :)

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law