27 de març del 2014

Marxem: Toronto, Chicago i NY ens espera!


Deu mesos després del nostre viatge a Nova York tornem a trepitjar terres americanes, però aquesta vegada podríem dir que hi anem de passada i per casualitat. Qui diu que no a un vol directe de Barcelona a Nova York per 150€? Ens hem tornat bojos? Doncs sí!!! Aquesta és la oferta que vam trobar per Internet i que, sense pensar-ho dues vegades (ni una), vam reservar el més ràpid que vam poder abans que desaparegués. Després ja veuríem si podríem anar... Tota una bogeria a la que es van sumar molts amics i coneguts. Adrenalina pura!!!

Dissabte arriba el gran dia. Volem direcció als USA compartint avió i il·lusió amb l'Òscar -company de fatigues en viatges de joventut- i uns quants coneguts més. Però aquest trajecte a Nova York només serà una escala, nosaltres continuarem ruta cap a Toronto. Allà ens retrobarem amb l'Edu, un amic basc que vam conèixer a Shanghai a l'estiu de 2012. Ell i l'Aurora iniciàven el seu viatge pel sudest de la Xina i nosaltres ens encaminàvem direcció Mongòlia. Ens fa especial il·lusió aquesta vegada retrobar-nos i conèixer la ciutat amb algú que se la coneix com la palma de la seva mà. A més, ens acollirà molt amablement a casa seva. Gràcies Edu!


L'Edu és gran, mooolt gran! Aquí amb el famós skyline de Toronto de fons.


Serà el primer cop que visitem Canadà i en tenim moltes ganes. Justament diuen que Toronto és la ciutat menys canadenca del país, però tant li fa. Esperem passejar i veure l'skyline d'aquesta metròpoli, empapar-nos del seu ambient multicultural i pujar a la CN Tower. De ben segur que des dels seus 554 metres d'alçada les vistes deuen ser impressionants. També esperem apropar-nos a visitar les mítiques cascades del Niàgara. Segurament no hi estarem mai tan a prop d'elles com en aquesta ocasió, així que aquest cop no tenim excusa per no anar-hi!

Continuarem la nostra ruta tornant als USA direcció a Chicago, l'anomenada "ciutat del vent", la meca de l'arquitectura moderna, segons diuen l'autèntica ciutat dels gratacels, el punt d'inici de la ruta 66, escenari de les accions d'Al Capone i d'Eliot Ness, de clubs amb bona música en directe i de restaurants on tastar la típica pizza local. Intentarem fer totes les visites i gaudir de moltes de les experiències que el Joel, el Gerard i els amics de Viatges amb Cartabó i Madaboutravel ens han marcat com a imprescindibles, encara que ja estem veient que quatre dies en aquesta ciutat se'ns quedaran curts per veure-ho tot.


Chicago
The bean, al Millenium Park de Chicago. Foto del Gerard (Ruta del Blues)


De tornada, ens reservem un cap de setmana per Nova York. Ens retrobarem per tercer cop en tres anys amb aquesta ciutat que ja ens comença a ser bastant familiar. Ens ve molt de gust tornar a passejar per Times Square, la 5a Avinguda o Central Park i tornar a pujar a algun dels seus miradors per quedar-nos bocabadats altre cop de la seva majestuositat que, per molt que veiem i tornem a veure, estem segurs que ens impressionarà com el primer cop.


New York, vistas Empire State building
Vistes de Nova York des del mirador de l'Empire State.


Ens vols acompanyar en aquest viatge?

Ho pots fer a través de Facebook, Twitter, Google+ i Instagram. A què esperes per seguir-nos? ;-)


T'ha agradat? Comparteix aquesta entrada!

6 comentaris :

Marta A. ha dit...

Pero bueno!!! Menuda escapadita vais a hacer!!! Yo también tengo muchísimas ganas de conocer Canadá, a ver si algún día se alinean los planetas =)
Pasadlo en grande!!! Un beso

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Marta! Muchas gracias! De Canadá tan sólo estaremos en Toronto, pero nos hace mucha ilución. Un abrazo! :-)

eduBusto ha dit...

Muchas gracias por lo que a mí respecta Enric y Celia. Aquí os espero con los brazos abiertos para enseñaros Torontoentero!! jeje

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola Edu! Gracias a tí por acogernos. Que ganas tenemos ya de llegar! Nos vemos en nada, un abrazo!

Estefanía ha dit...

Hola nois!

Apa! que no us canseu de viatjar....... us desitjo un molt bon viatge!!! us aniré seguint el que pugui!;)

Una abraçada!

Quaderns de bitàcola ha dit...

Cansar-nos de viatjar??? Mai! :)
Moltes gracies Estefania!
Una abracada des de Toronto!

 
Continguts de Quaderns de bitàcola (Enric Vilagrosa i Celia López) | Tecnologia Blogger | Plantilla original de Wordpress Theme i Free Blogger Templates | Disseny adaptat per Quaderns de bitàcola
cookie law